КРАМАКС 2006Професионално почистване

1. Абонаментно почистване на витрини
1.1.При сключване на договор за седмично почистване на витрини. Услугата се извършва веднъж седмично – външно за цял месец, като вътрешното почистване е веднъж на месец, при което то е напълно безплатно. При желание на клиента за повече от едно вътрешно почистване на месец, всяко следващо се заплаща. При витрини с площ над 40 кв.м услугата се извършва с отстъпка в цената.

1.2.При сключване на догов за двуседмично почистване на витрини едностранно. Услугата се извършва вда пъти – външно в периода за един месец. Вътрешното почистване е веднъж месечно и се заплаща. При витрини с площ над 40 кв.м услугата се извършва с отстъпка в цената.

1.3.При сключване на договор за едномесечно почистване на витрини едностранно. Услугата се извършва веднъж в периода за един месец. Почистването се извършва едновременно от вън и от вътре. При витрини с площ над 40 кв.м услугата се извършва с отстъпка в цената.

1.4.За еднократно почистване на витрини едностранно. Витрини с площ от и над 40 кв.м цената предварително се договаря.

Забележка: Услугата „абонаментно почистване на витрини” може да бъде изпълнявана и без предварително подписване на договор, но предварително устно договарена.

2. Почистване на прозорци
Почистване на прозорци едностранно. В цената е включено и почистване на дограма.

3. Почистване на теракот/гранитогрес
Услугата се извършва с помощта на еднодискова машина снабдена с абразивен пад и разтвор от необходимия за това препарат. С помощта на абразивния пад се отстраняват замърсяванията по повърхостта, фугата се почиства ръчно и замърсеният разтвор се изсмуква с помощта на водосмукателна прахосмукачка. При площ над 120 кв.м цената се договаря.

4. Почистване и полиране на мрамор/мозайка
4.1.Почистването се извършва с помощта на еднодискова машина, снабдена с абразивен пад, и разтвор от необходимия за това препарат. Абразивният пад отстранява замърсяванията и замърсеният разтвор се изсмуква с помощта на водосмукателна прахосмукачка.

4.2.Полирането се извършва след предварително изчистени повърхности, след което се нанася полимерен филм (запечатка). След първото  нанасяне на запечатката, повърхността се оставя да изсъхне за около 40  мин. като след това се нанася втори слой. При така извършената операция повърхността се запечатва като се предпазва от замърсявания и надрасквания. Цената на услугата включва почистване на повърхностите.

Забележка – при площ над 120 кв.м цената се договаря допълнително.

5. Пране на килими/мокети
Услугата се извършва с помощта на еднодискова машина снабдена с „диск с мек косъм” и разтвор от необходимия за това препарат. Замърсеният разтвор се изсмуква с помощта на водосмукателна прахосмукачка.

Забележка – при площ над 120 кв.м цената се договаря допълнително.

6. Пране на мека мебел/автотапицерии
6.1.Услугата пране на мека мебел се извършва ръчно. С помощта на четка с мек косъм се нанася разтвор от необходимия за това препарат. Замърсения разтвор се изсмуква с помощта на водосмукателна прахосмукачка. Цената се определя на седящо място.
Услугата пране на автотапицерии се извършва ръчно.

7. Почистване на домове/офиси
7.1. Почистването на домове се състои от:
- Измиване на прозорци, почистване на бани, почистване на тоалетни, забърсване на прах, полиране на мебели, почистване на подове.
Обектът се привежда във вид готов за обитаване. Почистването се извършва както след основен ремонт, така и след освежаващ ремонт.
7.2. Почистването на офиси се състои от:
- Измиване на прозорци, почистване на бани, почистване на тоалетни, забърсване на прах, полиране на мебели, почистване на подове.
Обектът се привежда във вид готов за обитаване. Почистването се извършва както след основен ремонт, така и след освежаващ ремонт.


Фирма "Крамакс-2006" ЕООД, предлага новата си услуга "Производство и монтаж на ПВЦ и Алуминиева дограма". Дограмата се изработва от 4,5 и 6 камерни немски профили.Обслужването е коректно на цени съобразени с кризата в България.

 • Други услуги

  Фирмата извършва почистване и поддръжка на жилищни входове със собствени консумативи. Също така и ежедневна поддръжка на домове, офиси, административни сгради, болнични заведения, банкови учреждения и др.

 • Допълнително таксуване при утежняващи цената обстоятелства:

  1. Обекти извън градската част
  2. Липса на асансьор
  3. Преместване на мебели
  4. Извън работно време
  5. Изхвърляне на отпадъци
  6. Силно замърсени повърхности